Coaches en trainers

Being a sensei is not a right. It’s an honor.

Robbin
Trainer / Coach / Chief Instructor WIKF
"Karate is een groot deel van mijn leven vanaf mijn 5de! Ik vind er een uitlaatklep, uitdaging en rust in! En ik vind het erg leuk de dingen die ik in mijn karateleven heb geleerd door te geven aan andere mensen. Het heeft me veel gebracht zoals zelfvertrouwen, respect, discipline en doorzettingsvermogen." Robbin is in bezit van VOG (verklaring omtrent gedrag) voor het lesgeven aan kinderen.
John
Trainer
"Het is mooi om te zien hoe karate zich door de jaren heen verdiept in je hele leven. Het is niet alleen een sport maar ook een levensstijl geworden." John is in bezit van VOG (verklaring omtrent gedrag) voor het lesgeven aan kinderen.
Wim
Trainer / Coach
"Karate is voor mij net als ademen: je hebt het nodig om te leven. Ik vind het super om te zien hoe kinderen mentaal en fysiek groeien door het trainen van karate." Wim is in bezit van VOG (verklaring omtrent gedrag) voor het lesgeven aan kinderen.
Dave
Trainer / coach
"Het is leuk om te zien hoe kinderen groeien van karatenoobs naar karate wizzkids!" Dave is in bezit van VOG (verklaring omtrent gedrag) voor het lesgeven aan kinderen. Bron foto: Mascha Joustra