Hoofdsponsor Wairando

Logo Sportief BV, officieel distributeur van adidasDe hoofdsponsor van Karate Instituut Wairando is Sportief BV met het merk adidas. Het bedrijf is onder meer sponsor van de kickboksers Rico Verhoeven en Albert Kraus en de Schiedamse boksster Nouchka Fontijn.

Sportief BV

Sportief BV is al ruim 30 jaar actief in de vechtsportwereld, begonnen met het produceren van bokszakken en trap- en stootkussens voor vele wereldbekende merken zijn zij uitgebreid naar een exclusief distributeur van adidas, Shock Doctor en UFC.
Sportief BV is trots op de uitstekende kwaliteit van zijn producten en zal er alles aan doen om die te behouden tegen een scherpe prijs en snelle levertijd. Het bedrijf biedt de mogelijkheid om je product volledig te personaliseren door middel van gebruik van je eigen logo en verschillende materiaal keuzes. Meer informatie hierover vind je in de catalogus of op de website Sportief BV.

adidas

Sinds 1 januari 2011 is Sportief BV de officiële adidas Vechtsport Distributeur voor de Benelux. Sportief BV heeft met veel trots de vertegenwoordiging voor de vechtsporten op zich genomen in deze regio. Al meer dan tachtig jaar is adidas het toonaangevende merk in vele sporten over de hele wereld en al geruime tijd actief op de Nederlandse en Belgische markt.

adidas = topkwaliteit

Om aan de behoefte van de topsporters kunnen voldoen, werkt adidas Vechtsport nauw samen met professionele atleten uit de vechtsportwereld,. Daarnaast heeft adidas een eigen laboratorium dat innovatieve artikelen uitvoerig test voordat de producten de markt op gaan. Alleen materialen die aan de hoogste eisen voldoen, worden door adidas Vechtsport gebruikt voor het maken van de vechtsportartikelen. Ze werken met goed geschoold personeel en stellen hoge eisen aan productie, veiligheid en materiaal.

Enkele innovatieve voorbeelden hiervan zijn:

  • CLIMACOOL
  • CLIMALITE
  • ADIFLEX
  • DIAMOND FLEX

Scherpe prijzen

De adidas vechtsportartikelen zijn interessant voor iedereen: voor kinderen, beginners, gevorderden en professionals. De artikelen zijn van zeer goede kwaliteit en hebben een scherpe prijs.