Al vroeg in de morgen gingen de deelnemers van Wairando naar Oost-Souburg om daar deel te nemen aan de 12e editie van de Open Zeeuwse Karate Kampioenschappen. Jay, Senna, Mila, Nadia, Fatima, Keyano, Darryl, Dimitri, Marcel en Jeremiah hadden de afgelopen weken hard getraind en waren er klaar voor om te laten zien wat ze konden. Dave, Wim en Robbin waren aanwezig als coach.

Als eerste waren de dames en heer voor het kata aan de beurt. Mila, Senna, Darryl en Nadia hebben enorm hun best gedaan. Mila werd eerste in haar poule, Senna werd tweede. Helaas behaalden Darryl en Nadia net niet het podium, ondanks twee zeer sterke kata van onze toppers.

Deze slideshow vereist JavaScript.

In de middag was het tijd voor de kumite mensen. Opnieuw behaalde Mila de eerste plaats. Jimmy deed het ook supergoed en bezette de tweede plek op het podium. Fatima streed voor wat ze waard was en werd vierde.

Aan het einde van de middag waren Jay en Marcel aan de beurt. Jay haalde de hoogste plek op het podium en Marcel werd tweede. Traditiegetrouw werd de dag afgesloten bij de MacDonald’s. Het was een mooie dag voor de karateka van Wairando.