Enter your keyword

Het Wairando Kids team

De Wairando Kids stellen zich voor

Mila
Wairando Kids Team
Ik ben Mila en 8 jaar. Ik ben begonnen toen ik 5 jaar was. Ik doe karate omdat ik het heel leuk vind. Ik train twee keer per week en mijn favoriete karate onderdeel is het sparren.
Jay
Wairando Kids Team
Ik ben 10 jaar en ik wil vooral veel sparren. Karate is echt een supervette sport die iedereen zou moeten doen. Je leert er gewoon echt heel veel. We hebben veel lol met elkaar.
Nadia
Wairando Kids Team
Ik ben 13 jaar en kata vind ik het allerleukst, maar sparren (kumite) ook hoor. Ik heb bij karate geleerd hoe je moet doorzetten. Kom ook en ervaar hoe leuk het is, dan gaan we samen trainen.

Wij behoren bij het Wairando Kids Team en trainen al jaren met veel plezier bij Wairando. Karate is voor ons een leuke sport: niet alleen leren we veel, maar we doen ook leuke spelletjes.

We hebben onze eigen trainingstijden en de trainers helpen ons altijd. Wil je ook bij de leukste karateclub van Nederland horen? Dat kan! Meld je snel aan, dan kun je ook meedoen en karate leren. Kom gewoon een proefles meedoen. Je ouders mogen gewoon mee hoor.

Trainingstijd en locatie 

Dinsdag 18:00 – 19:00 uur

Sport- en Leerpark / Zaal 3
Maria Montessorilaan 3
Dordrecht

Trainingstijd en locatie

Zaterdag 12:00 – 13:00 uur

Gymzaal Welhorst
Welhorst 6
Zwijndrecht

Ja, ik wil een keer meedoen!

Super! Leuk dat je het eens wil proberen! Als je het een beetje spannend vindt, Je ouders mogen blijven kijken hoor. Meld je aan via het contactformulier!

Contact

Niets meer missen van Wairando? Volg ons via Facebook en Instagram!