Jullie weten het ondertussen al. Op vrijdag 19 januari 2018 zal Isabel Mellegers hopelijk worden gehuldigd als Sportvrouw van het jaar 2017. Ze heeft in haar karatecarrière al een hoop prijzen gewonnen, maar nu heeft ze een hattrick – 2016 EK goud, 2017 NK goud en 2017 WK goud – gemaakt.

Dit is een bijzonder moment voor ons als Karate Instituut Wairando. Maar in het bijzonder voor Isabel zelf. In ons midden loopt al een sportman van het jaar rond (Robbin Ooms). Deze bijzondere titel voor Isabel is dan ook een kroon op de harde inspanningen van zowel Isabel zelf als van haar docent en haar vader Peter alsmede ook haar medestudenten.

De nominatieronden hebben al plaatsgevonden dus 19 januari 2018 is de dag dat het zal gaan gebeuren.

De overige genomineerde Sportvrouwen zijn: Chantalle Zijderveld en Sabine Mouthaan

Maar naast deze bijzondere huldiging is het nog een bijzonder moment en dat is dat we als Karate Instituut Wairando zijn uitgenodigd door de Gemeente Zwijndrecht om een karate demonstratie te geven voor alle bezoekers. Wij zijn als coaches uiteraard op deze uitnodiging ingegaan.

Als coaches willen we iedereen dan ook vragen om deel te nemen aan deze demonstratie. Als coachteam hebben we al een opzet gemaakt, maar dat kan alleen lukken als jullie met ons mee willen doen. Wij hebben in iedereen vertrouwen dat ze het kunnen dus we hopen ook dat je ons verzoek tot deelname wilt honoreren. De komende tijd zullen de coaches hier ook aandacht aan schenken tijdens de lessen. Hopelijk mag ik je verwelkomen in ons demonstratieteam. Meldt je aan bij Robbin, Robin, Wim of Dave. Zij kunnen je ook meer vertellen over deze demonstratie.

Je ouders mogen uiteraard komen kijken ook zij gaan dingen zien die ze nog niet eerder hebben gezien. Onze demonstratie begint om 19:55 uur net na de huldiging van Sportvrouw van het jaar 2017. Het hele evenement begint om 19:00 uur.

Het adres is:

Develsteinhal, Develsingel 7a, 3333 LD Zwijndrecht

 

Namens het coachteam,

Robbin, Robin, Wim & Dave