Op zaterdag 23 december 2017 hebben we met jeugd en senioren in sportzaal Welhorst in Zwijndrecht het trainingsjaar afgesloten met een leuk en inspannend spel, apenkooien. Van 10:00 – 11:00 uur was er eerst een normale training, waar kinderen van andere locaties ook aan meededen. Vanaf 11:00 uur ging het los en was het met z’n allen apenkooien. Iedereen was wel een keer de tikker. Je mocht alleen over de matten lopen en de toestellen gebruiken. Soms was het één tikker en soms waren het er twee. Je moest dus wel opletten, want sommige tikkers kende het spel goed en werkten ook goed samen.

Namens het coachteam wensen weiedereen een fijne jaarwisseling en een gezond en sportief 2018 toe, waarin we weer mooie karatesuccessen gaan halen.

Tot zaterdag 6, maandag 8 of dinsdag 9 januari 2018
Robbin, Robin, Wim & Dave