Het meten van de juiste maatvoering van het trainingspak blijkt toch lastiger te zijn dan in eerste instantie gedacht. Dit is de constatering na een steekproef in het vergelijken van de maatvoeringen tussen de verschillende leden die ongeveer hetzelfde profiel zullen hebben. De constatering is dat er significante verschillen zijn. De bijgaande tekening geeft de juiste manier van meten aan.

De grootste verschillen zitten in de A en C van de trainingsjas en E en F van de trainingsbroek.

De tekening geeft de volgende letters aan: A tot en met G. Daarvan zijn A – D de maatvoeringen voor de trainingsjas en E – G zijn de maatvoeringen voor de trainingsbroek.

Graag je eigen maatvoeringen controleren en indien er verschillen zijn met je eerdere maatvoeringen dan graag opnieuw je maatvoering toesturen met de vermelding in de bestandsnaam VERSIE 2 en je naam. Uiterlijk voor 12:00 uur (als je slim bent houd je 11:00 uur aan) op 04.01-2018. Om 12:05 uur gaan de documenten richting leverancier, vanaf dan kan er niets meer veranderd worden. Als ik je wijzigingen niet voor die tijd heb kunnen verwerken, dan ben je ook te laat (12:05 uur is definitieve tijd van versturen en ik heb ook verwerkingstijd nodig en dat is ongeveer 15 min per wijziging per individu).

Je mag de eventuele verschillen ook naar me WhatsAppen of met bellen morgen (3-01-2018) tussen 16:00 – 17:00 uur. Dit is alleen als het verschil groter is dan 1 cm ten opzichte van je 1e maatvoering die je hebt doorgegeven.