Een soortgelijk beeld zoals op de foto hier boven gaan we niet zien in 2018. Het bestuur van de WIKF heeft besloten om het NK Wado dit jaar niet te organiseren. Onderstaand bericht is van de voorzitter WIKF Michel IJzendoorn. We vinden het als wedstrijdschool erg jammer, maar gaan ons focussen op de andere NK-toernooien.

 

Beste karateka’s

Hierbij willen wij jullie informeren dat vanuit de WIKF dit jaar geen NK WADO zal worden georganiseerd. Gezien het aantal inschrijvingen en bezoekers tijdens de afgelopen edities drukt het NK WADO te veel op het beschikbare sponsorbudget en de jaarlijkse begroting van de WIKF.

Namens het bestuur willen wij via deze weg de participerende karateka’s en sportscholen, de KBN, Jerry Smit en Gertjan Martens in het bijzonder, alle scheidsrechters, toeschouwers, de vrijwilligers en de organiserende sportscholen van de laatste edities, Kai Sei en Unity’99, enorm bedanken. Zonder hun tomeloze en belangeloze inzet, in welke hoedanigheid dan ook, was het de afgelopen jaren niet mogelijk geweest het NK WADO te organiseren. Onze waardering voor deze groep mensen is dan ook heel erg groot.

Op persoonlijke titel wil ik jullie allen mededelen dat ik trots op ben wat jullie gezamenlijk hebben neergezet, dank daarvoor!

Met sportieve groet,
Namens het bestuur van de WIKF

Michel van IJzendoorn
Voorzitter WIKF Nederland