Een deel van het sportteam van Isabel Mellegers met talentvolle jeugd.

Vrijdag 19 januari 2018 was de sportverkiezing van sportman, -vrouw, -talent en sportteam van het jaar 2017. De jaarlijkse sportverkiezing die de Gemeente Zwijndrecht organiseert is weer een groot succes geworden voor Karate Instituut Wairando. Isabel Mellegers (4e dan) is beloont voor haar consistente prestaties van de afgelopen 2 jaar. In 2016 is zij Europees kampioene geworden en in 2017 is zij eerst in september Nederlands kampioene in Rotterdam geworden om vervolgens een maand later in Curacao de wereldtitel te pakken en goud mee naar huis mee te nemen.

Isabel beoefend wado ryu karate al vanaf haar 7e jaar bij Karate Instituut Wairando. Ze heeft in de loop van de jaren laten zien dat ze op zowel nationale en internationale toernooien steeds presteert en podiumplaatsen weet te bemachtigen in een steeds wisselend spelersveld. Om dit te bereiken heb je doorzettingsvermogen, tactisch inzicht, hard trainen op steeds dezelfde technieken zodanig dat ze in je systeem komen te zitten en je niet meer behoeft na te denken en elke beweging een reflex is, maar ook lol en plezier in de sport hebben zijn belangrijk om het jaren vol te houden.

Afgelopen vrijdag 19 januari was dus een bekroning van al die jaren hard trainen.