Beste sportvrienden,

Op  (Goede) vrijdag 30 maart organiseert Sportboulevard Dordrecht en de Dordtse sportverenigingen in samenwerking met DordtSport het Dordtse Sportfestijn welke zal plaatsvinden op de Sportboulevard. Tijdens dit evenement kunnen kinderen van 4 tot en met 8 jaar samen met hun papa of mama kennismaken met het sport- en beweegaanbod binnen Dordrecht . Daarnaast vullen diverse sportactiviteiten, demonstraties en entertainment het programma.

Naast de veld- en zaalsporten kunnen jullie ook inschrijven voor verschillende clinics van zwem- en ijssporten welke tijdens dit festijn plaatsvinden. Maar er is niets zo leuk als karate natuurlijk. Verdere informatie hierover vind je op het inschrijfformulier.

Het programma voor de veld- en zaalsporten zal plaatsvinden van 12.00-15.00 uur. Tevens kan er tussen 13.30-15.00 uur vrijblijvend worden deelgenomen aan de zwem- en ijssportclinics.

De organisatie van Dordtse Sportfestijn hopen jullie met jullie kind of kinderen terug te zien bij het Dordtse Sportfestijn. Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijving vindt je terug op deze link: https://www.dordtsport.nl/activiteiten/het-dordtse-sportfestijn/

Als Karate Instituut Wairando staan we hier ook op. Dus kom hier gezellig naar toe en heb een leuk uitje of kom ons meehelpen. Wil je met ons meedoen, dan mag dat uiteraard ook. We geven zelfs een demonstratie met Mila en Jay. Laat het Dave even weten als je komt.

Je kunt in deze flyer Flyer DSF(1) ook het een en ander lezen. We zien je graag op de 30e maart, we staan met onze karatemat direct bij de ingang (niet te missen dus!!).