Zaterdag 7 juli was een afsluitende karateles op de Welhorst in Zwijndrecht en daarmee werd het zomerreces ingeluid. Dit begon met apenkooien en andere spelletjes van 10 – 12 uur. Veel kinderen van zowel Zwijndrecht en Dordrecht waren aanwezig. Het was weer ontzettend gezellig.

Na dit speeluur zijn we met een grote groep richting Hellevoetsluis gegaan. Wairando trakteerde alle clubleden op een geweldig uitje in Aquapark Splash. Verleden jaar waren we daar ook naartoe geweest en dat was ontzettend leuk geweest en dus gingen we daar weer naartoe.

Het weer was, ten opzichte van verleden jaar, nu helder en warm. Op het strand hebben zowel ouders als kinderen zich prima vermaakt en niet alleen met zonnebaden maar ook met balspelletjes, zoals lummelen of gewoon een balletje tikken.

Rond 14:00 uur zijn we met veel kinderen en volwassenen het waterspeelpark Aqua Splash opgegaan. We kregen eerst uitleg over de veiligheid, maar toen barste het plezier echt los. Het park bestaat uit verschillende obstakels, glijbanen, springkussens en klimbergen waar je in kunt hangen of vanaf glijden of op kunt klimmen.

Na een uur vol plezier te hebben gespeeld in het aquapark zijn we weer teruggegaan naar het strand. Rond de klok van 17:00 uur hielden velen het voor gezien en zijn naar huis gegaan.

Volgend jaar weer? Iedereen is dan weer uitgenodigd.

Het EK-team gaat zich verder voorbereiden op de komende wedstrijden in Braga. We zullen iedereen op de hoogte houden via de WhatsApp of via de website. Voor iedereen een hele fijne vakantie, aanstaande maandag, dinsdag en woensdag is er nog les. Voor diegene die niet kunnen natuurlijk zien we je weer op de eerste les.