Wairando was zondag 25 november 2018 aanwezig op het beweegfeest in Dordrecht. Het doel van het feest is kinderen laten ervaren hoe leuk het is om te bewegen. De kinderen konden meedoen met verschillende sporten, waaronder korfbal en gym, maar natuurlijk ook met de allerleukste sport die er is: karate!

Nadia, Rolf en Martha waren al heel vroeg hun bed uit gegaan op deze zondag om op tijd aanwezig te zijn in de Deetoshal aan de Vorrinklaan. De kinderen kwamen in twee sessies de hal in: ‘s morgens van 10-12 en ‘s middags van 13-15. Er was een pietenband, er werd gedanst, gezongen en zelfs Sinterklaas kwam langs. Er was zelfs een vechtsportpiet aanwezig. Deze piet bleek, toen hij nog een klein pietje was, aan kickboksen te hebben gedaan.

Sinterklaas heeft zelfs nog even op een schopkussen getrapt. Gelukkig kon Rolf het kussen goed vasthouden:

Op ons instagramaccount vind je veel meer foto’s en video’s van het Dordtse beweegfeest.

Deze slideshow vereist JavaScript.